yaso42-Blog

Adam gibi hüzünlerdir,adamı adam eden...

Ana Sayfa - İbocan - - - 5 Yıl Olmuş...

5 Yıl Olmuş...

Slmmm mimican senle görüşmeyeli tam 2 hafta olmuş gerçi ayrılmadan önce senle görüşmüştük ya serverın azizliğine uğradık neyse artık neler neler yaptım bi bilsen ooo neyse sen şu şarkıyı bi dinle

Valla mimican yolumuz pamukkaleyeydi.Orada tatil yapmak bi başka dedim ya sana; arada alıp başımızı gideceğiz diye aynen öyle oldu işte bi anda alıp başımızı gittik.Gerçi gidişimiz birazda mecburiyettendi.Pamukkale bence eski beyazlığını yitirmiş be mimim diyeceksin ki sanki çok biliyosunda! biliyorum en azından 13 sene önce daha beyazdı şimdi nedendir bilmemm o eski pamukluğu kalmamış.Kafa dinleyip kitap okuduk bol bol (hep eleştri yaptım galiba:-))Nsy da staja başlamış sen iyice yalnız kalmışsındır şimdi.Artık senle dertleşmiyo mu yoksa?Mimim bende haftaya bi mühendisin yannında işe başlıyorum eee boş boş durulmuyo yaaa.Şu ağustos bi gelsinnn bide Marmaris yaparız Nsyla senide alırız sen burda kalma SmileHadi görüşüz bye bye

Yorumlar (0)Add Comment

Yorum yaz
bold
italicize
underline
strike
url
image
smile
wink
laugh
grin
angry
sad
shocked
cool
tongue
kiss
cry
- | +

security code
Lütfen görüntülenen karakterleri yazınız

busy
Son Güncelleme ( Cumartesi, 16 Ağustos 2008 18:59 )  

Show Other Articles

Son Yorumlar

Geldim geldim...
Sevindim.. wink
Kayseri mi?
Hem iade-i ziyaret oldu.. wink Hem de gezdik gördü...
Günün Sözü
adama 220'yi verirsen o adama adama denmez..Malum ...
Geldim geldim...
Süper bi yazı olmuş daha iyi anlatılamaz dı.H...
Günün Sözü
Sayın arkadaşlar, ileride Elektrik-Elektronik Mn..

Etiketler

audio  çok  güzel  hafta  biraz  ders  benim  yine  yeni  sana  kayseri  şarkı  blog  sonra  beni  önce  bide  artık  şöle  şey  nasıl  boş  diye  bile  günün  oldu  zaten  sözü  işte  site  google  bana 

Bookmarks

Add to: Facebook Add to: Webnews Add to: Buzka Add to: Icio Add to: Ximmy Add to: Oneview Add to: Kledy.de Social Bookmarking Add to:  FAV!T Social Bookmarking Add to: Seekxl Add to: Social Bookmark Portal Add to: BoniTrust Add to: Power-Oldie Add to: Bookmarks.cc Add to: Newskick Add to: Newsider Add to: Linksilo Add to: Readster Add to: Yigg Add to: Linkarena Add to: Digg Add to: Del.icoi.us Add to: Reddit Add to: Jumptags Add to: Upchuckr Add to: Simpy Add to: StumbleUpon Add to: Slashdot Add to: Netscape Add to: Furl Add to: Yahoo Add to: Blogmarks Add to: Diigo Add to: Technorati Add to: Newsvine Add to: Blinkbits Add to: Ma.Gnolia Add to: Smarking Add to: Netvouz Add to: Folkd Add to: Spurl Add to: Google Information