yaso42-Blog

Adam gibi hüzünlerdir,adamı adam eden...

Ana Sayfa - İbocan - - - Merhabaaa...

Merhabaaa...

Slmmm dostumun(kardeşimin olacaktı pardon) yakın nesi?  sesi  ya bunca zamandır sizi kıskanıyodum; ama Nsy bundan habersiz; bonservis mevzu bahsinide aştıktan sonra seninle buluştuk.

Seninle buluşmamız bana çok şeyi öğretti valla. Kendime ne kadar az zaman ayırdığımı ;ama bundan sonra sen Benim Mimicanım olacaksın umarım bu ismi beğenirsin mimim benim.Tanışma faslımız bitsin istersen sonuçta Ben İbocan sen Mimican anlaşacağızdır.Şimdi mimi özgeçmiş mevzuuna hiç gelmeyelim bi baktım geriye çok karmaşık en iyisi seninle Temiz bi sayfa açalım... Umarım sende diğer insanlar gibi acımasız ve egoist olmazsın(gerçi herkeste az biraz vardır ya).Bundan sonra seninle tarih spor sanat edebiyat ne bileyim herşeyi tartışacağız işte;arada kızıp alıp başımızı gideceğiz. ha ben biraz çabuk parlarım onun için şimdiden kusura bakma.Başka başka bugünlerde anlatacak bişey olmadı o kadar önemli 2.yurdumdan dönüş yaptım Akşamına arkadaş ve dostlarla  geyik yaptık.Neyse Kafanı fazla şişirmeyeyim Görüşmek üzere mimim Smile
Yorumlar (0)Add Comment

Yorum yaz
bold
italicize
underline
strike
url
image
smile
wink
laugh
grin
angry
sad
shocked
cool
tongue
kiss
cry
- | +

security code
Lütfen görüntülenen karakterleri yazınız

busy
Son Güncelleme ( Cumartesi, 16 Ağustos 2008 19:00 )  

Show Other Articles

Son Yorumlar

Geldim geldim...
Sevindim.. wink
Kayseri mi?
Hem iade-i ziyaret oldu.. wink Hem de gezdik gördü...
Günün Sözü
adama 220'yi verirsen o adama adama denmez..Malum ...
Geldim geldim...
Süper bi yazı olmuş daha iyi anlatılamaz dı.H...
Günün Sözü
Sayın arkadaşlar, ileride Elektrik-Elektronik Mn..

Etiketler

audio  çok  güzel  hafta  biraz  ders  benim  yine  yeni  sana  kayseri  şarkı  blog  sonra  beni  önce  bide  artık  şöle  şey  nasıl  boş  diye  bile  günün  oldu  zaten  sözü  işte  site  google  bana 

Bookmarks

Add to: Facebook Add to: Webnews Add to: Buzka Add to: Icio Add to: Ximmy Add to: Oneview Add to: Kledy.de Social Bookmarking Add to:  FAV!T Social Bookmarking Add to: Seekxl Add to: Social Bookmark Portal Add to: BoniTrust Add to: Power-Oldie Add to: Bookmarks.cc Add to: Newskick Add to: Newsider Add to: Linksilo Add to: Readster Add to: Yigg Add to: Linkarena Add to: Digg Add to: Del.icoi.us Add to: Reddit Add to: Jumptags Add to: Upchuckr Add to: Simpy Add to: StumbleUpon Add to: Slashdot Add to: Netscape Add to: Furl Add to: Yahoo Add to: Blogmarks Add to: Diigo Add to: Technorati Add to: Newsvine Add to: Blinkbits Add to: Ma.Gnolia Add to: Smarking Add to: Netvouz Add to: Folkd Add to: Spurl Add to: Google Information